Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud og spændende info fra os.
Din e-mail adresse bliver hos os.

Munkebo Mikrobryg Der er 20 varer.

Fynske specialøl fra Munkebo Mikrobryg.

Bag familiebryghuset Munkebo Mikrobryg er familien Christensen. En familie hvor traditionerne til at brygge danske specialøl kommer fra gryderne på de sydfynske gårde.
Øllet brygges af Claus Christensen som under sin studie tid i København fik lyst til at fortsætte familiens traditioner om at brygge øl. Claus har nu en kandidatgrad i biologi fra Københavns Universitet og en Ph.D i Sundhedsvidenskab, og har efter ansættelse som brygmester i Bayern i et år, valgt at forsætte som brygmester på Munkebo Mikrobryg.
Han har vundet flere mesterskaber i i ølbrygning.

Munkebo Mikrobryg er et 13,5 hl bryghus, i ægte bayersk design som brygger nye innovative specialøl samt traditionsrige stilarter som Belgiske, Amerikanske, Danske, Franske og Bayerske specialøl.

Da Munkebo Mikrobryg er et lokalt bryghus med dybe rødder i den danske bryghistorie, er træet i Munkebos logo Yggdrasil fra nordisk mytologi, og det gennemgående tema kommer derfra, alle navne på Munkebo specialøl navngivet som fx Gleipner, kæden som binder Fenrisulven, Mjølner som er Thors hammer eller hanen Gyldenkam som sidder i verdenstræet Yggdrasil, hvorfra den hver morgen vækker vikingerne til en ny omgang slåskamp og fest.

Rigtig Øl brygges med nænsom hånd og stolte traditioner.Søg

Kurv

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kurv Kasse

Facebook