Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud og spændende info fra os.
Din e-mail adresse bliver hos os.

Den Stærke Bi - Humleland

Den Stærke Bi - Humleland

Belgisk Ale 8% alc. 50 cl.

Den Stærke Bi er en Ale brygget efter belgisk forbillede. Humleland har lavet en god, kraftig dansk specialøl med masser af smag, fylde og alkohol, der afgiver en masse smagsindtryk.

Der er brugt frisk appelsinskal under tankhumlingen for at fremelske diskrete citrusnoter, mens aromaen rummer både pærer og honning. En fyldig kvalitetsøl, fra et dansk mikrobryggeri. Server den i et tulipanglas, der forstærker aromaen og gerne ved omkring 10 grader.

Udsolgt


49,00 DKK pr stk.

Øl til ost og mad

En fyldig dansk specialøl med frugt og sødme i både smag og aroma, som Den Stærke Bi fra mikrobryggeriet Humleland, kan kombineres med et utal af retter. Den fyldige sødme giver et godt modspil til mange gryderetter, men også helt almindelige koteletter bliver hevet et op på et andet niveau, når der bliver serveret en kvalitetsøl som Den Stærke Bi til.

Belgisk Ale, som denne specialøl, gør sig også godt til desserter. Især frugtdesserter er oplagte at servere Den Stærke Bi til, men også tørre også vil få et godt modspil fra denne mikrobryggede belgiske Ale.

Søg

Kurv

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kurv Kasse

Facebook