Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud og spændende info fra os.
Din e-mail adresse bliver hos os.

Rough Snuff II - Midtfyns Bryghus

Rough Snuff II - Midtfyns Bryghus

Ale 9,5% alc. 50 cl.

Denne belgisk inspirerede Ale, der blev kåret som årets ølnyhed i 2010, er et samarbejdsbryg mellem mikrobryggerierne Midtfyns Bryghus og Ø-Bryg. Den er en næsten uhørt fyldig fynsk specialøl, brygget med blæretang, kandis og rosinsirup, for at opnå den kraft og sødme, der kendetegner Rough Snuff.

Drik den nu, eller lad den lagre i et par år og oplev, hvor vinøs en øl kan blive. Server den ved 10-14 grader i et stort vinglas, så specialøllen virkelig åbner sig op.


49,00 DKK pr stk.

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager

Øl til mad

Midtfyns Bryghus og Ø-Bryg har med denne Ale begået en øl, der let overdøver maden, hvis den ikke bliver serveret til det rigtige. Det er derfor det tunge skyts, der skal rulles ud når man skal parre en fynsk specialøl som Rough Snuff II med mad. Braisseret kød, pulled pork, oksesteg og andre kødretter, det tager tid at lave, rummer smag og kraft nok til, at blive serveret sammen med Rough Snuff II. Her er Rough Snuff II til gengæld også en formidabel kvalitetsøl, at servere.

Øl til Ost

Rough Snuff II er så sød fyldig og vinøs en specialøl, at den passer perfekt til ostebordet. Denne søde danske Ale går i fint spil med de mere kraftige oste på ordet, og giver noget kant til de mildere varianter.

Søg

Kurv

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kurv Kasse

Facebook