Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud og spændende info fra os.
Din e-mail adresse bliver hos os.

Mistivoj - Jelling Bryghus

Mistivoj - Jelling Bryghus

Stout 7% alc. 50 cl.

Mistivoj er en havrestout med et brunt skær, og malttoner, der leder tankerne over på Brown Ale. Det danske Mikrobryggeri Jelling Bryghus har lavet en havrestout, med toner af rosin, lakrids og kaffe, hvor sødmen er bevaret i øllet. Det giver en indbydende specialøl, der hører til blandt de mildere Stouts på markedet.

Server Mistivoj i et ølkrus, og lad den nå en temperatur på 8-10 grader før du serverer den, det givere en rundere og langt mere fyldig smag af kvalitetsøl.


45,00 DKK pr stk.

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager

Øl til ost og mad

Stout er noget af det mest alsidige øl, der findes, når det gælder mulighederne for, hvad øl kan serveres til. Brug for eksempel Mistivoj fra Jelling Bryghus når du skal marinere dit kød. De ristede malttoner i denne specialøl gør også Mistivoj perfekt til grillet kød, og dens diskret sødme står perfekt til kraftige gryderetter.

Den diskrete sødme gør også den mikrobryggede jyske havrestout oplagt til desserten, enten til ostebordet eller til chokolade. Dens kraft giver også et godt modspil til flødeis, og endelig er den perfekt som basis i en hjemmelavet ølsirup.

Søg

Kurv

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kurv Kasse

Facebook